Skip to content

Fixx-Groep & DE STEK

Ze gaan voor de beste, duurzame oplossingen voor iedereen: FIXX-Groep. Het bedrijf is ontstaan uit de wens om op een positieve en duurzame manier bij te willen dragen aan de productie van voldoende en veilig voedsel op de wereld. Hun volgende stap: verhuizen naar DE STEK!

Een toekomstvisie met effect

FIXX-Groep groeit en evolueert steeds sneller. Inmiddels wordt vanuit Groningen met drie verschillende bedrijfstakken hard gewerkt aan nog meer duurzame vooruitgang: Green-FIXX, JOB-FIXX en C-FIXX.

Green-FIXX
Green-FIXX zorgt voor de uitwerking van de duurzame mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen om Nederland 100% aardgasvrij te maken.

JOB-FIXX
JOB-FIXX draait om de bedrijfsopleiding voor alle onderdelen van de FIXX-Groep, zoals de opleiding tot Installateur Zonnepanelen en loodgieters. Die kennis en opleidingskansen delen ze graag: ook externen zijn welkom om bij FIXX-Groep te leren.

C-FIXX
De derde in het rijtje, C-FIXX, draait om advies. De C staat voor consultancy: het team adviseert en begeleidt bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van duurzame oplossingen.

Verduurzamen in DE STEK

De missie van FIXX-Groep is om de beste, duurzame oplossingen aan te bieden voor iedereen. Een toekomstvisie die goed aansluit bij opdracht van DE STEK: met elkaar de toekomst van het Noorden elke dag mooier maken.

Benieuwd waar FIXX-Groep straks in DE STEK aan werkt? Ze vertellen het je graag, kom eens langs!

Wie weet tot in DE STEK!

FIXX-Groep

Telefoonnummer: 06 – 55 80 88 65

Contact

Stuur ons een bericht!