Skip to content

Flexsoftware & DE STEK

Webplaats bedenkt en maakt software oplossingen waar uitzendbureaus blij van worden. Hoe? Hun producten zijn altijd eenvoudig te begrijpen, en vallen op door het hoge gebruikersgemak!

Slimme koppen

Alle software van Flexsoftware wordt ontwikkeld door een team van vijf ontwikkelaars, onder leiding van Franck Antonides. (Een bekende naam? Dat klopt: Franck is ook de initiatiefnemer en eigenaar van DE STEK!)

Innovatief & ontzorgend

Uniek aan Flexsoftware is dat ze steevast blijven kijken hoe hun werk nog beter kan. Gewoon goed is niet goed genoeg. Hun Matchtool bijvoorbeeld, en de Urenregistratie onlineUUR zijn bewezen efficiënte programma’s. Maar toch willen de developers weten hoe de techniek nóg beter kan. Of kan de klantbeleving misschien nog nét iets soepeler en prettiger? Ook kijken ze naar de best mogelijke koppeling met het bedrijfsleven; essentieel met een moderne wereld die continu in beweging en ontwikkeling is.

Geen omkijken naar!

Ook online vindbaarheid en veiligheid krijgen bij Flexsoftware veel aandacht. Hierdoor kunnen uitzendbureaus rekenen op software die ze met een gerust hart kunnen gebruiken. Alles loopt gestroomlijnd én ze houden meer tijd om zich te focussen op hun core business: het matchen van werknemer en werk.

Benieuwd waar Flexsoftware op dit moment aan werkt? Of ben je nieuwsgierig hoe hun nieuwe werk- en programmeerplek in DE STEK er straks uit zal zien? Ze delen het graag met je!

Zien we elkaar in DE STEK?

Franck Antonides

Telefoonnummer: 050 – 800 32 85
Mail: info@Flexsoftware.nl

Contact

Stuur ons een bericht!