Skip to content

Flexsupport & DE STEK

Ook Flexsupport voegt zich met trots bij de bewoners van DE STEK. Wat ze precies doen? Zoals hun naam al doet vermoeden: ze ondersteunen uitzendbureaus in hun gehele bedrijfsvoering.

Support van begin tot eind

Bij Flexsupport weet je dat alles goed geregeld is. Van de werving & selectie tot de juridische & financiële administratie. Zelfs het werkgeversschap van de flexwerkers nemen ze op zich. Zo kunnen uitzendbureaus zich richten op dat wat ze het liefste & beste doen: het samenbrengen van kandidaten en werk.

Een duurzame STEK’er

“Wij kiezen voor DE STEK als nieuwe werkplek, omdat het pand een visie heeft die aansluit bij onze filosofie. Flexsupport is 100% voor duurzaamheid en gezondheid. Dat stimuleren we bij o.a. bij onze medewerkers met maatschappelijk verlof, gezonde voeding en massages. Ook reiken we ieder jaar een bokaal uit aan het uitzendbureau dat het meest maatschappelijk verantwoord onderneemt via ons. Daarbij werken we als bedrijf bijna geheel papierloos en ondersteunen wij diverse maatschappelijke doelen. Zo hopen wij (indirect) ook een steentje bij te dragen aan een gezondere en duurzame wereld.”

– Gert Arends (Algemeen Directeur Flexsupport)Benieuwd naar Flexsupport? Ze vertellen je graag meer!

Gert Arends

Telefoonnummer: 050 – 210 1008
Mail: info@flexsupport.nl

Contact

Stuur ons een bericht!