Skip to content

SAFCON & DE STEK

Hoe zorg je voor veiligheid op de werkvloer? En wie is daar eigenlijk verantwoordelijk voor? Volgens SAFCON de werkgever én veiligheidsdeskundige samen. De één om de zingeving en noodzaak ervan over te brengen en de ander voor gedegen kennis van wet- en regelgeving.

Omdat die rollen vaak door elkaar gehaald worden, ontstaat op werkvloeren geregeld onduidelijkheid over verantwoordelijkheden, met alle gevolgen voor de veiligheid van dien. En dat is waar SAFCON kan helpen met retained recruitment, interim professionals en de training Veiligheidskundiger. 

SAFCON laat je steeds ervaren hoe je op een positieve en duurzame manier kunt omgaan met veiligheid op de werkvloer. Hun doel: zorgen dat iedereen veiligheid voor zichzelf én de ander op #1 zet. Hierbij draait het natuurlijk om WAT je doet, maar vooral ook HOE je dat doet. Stijl noemen ze dat bij SAFCON. En die stijl komt terug in alles wat het team van SAFCON doet: van de één-op-ééngesprekken met potentiële kandidaten tot de rollenspellen tijdens trainingen. Veiligheidskunde is alles behalve stoffig!

“We streven er uiteindelijk naar dat onze specialisten zichzelf – door jou te inspireren – overbodig maken in plaats van noodzakelijk. Dan weten we: hier zit het met de veiligheidskunde wel goed.”

Nieuwsgierig naar deze STEK’er? SAFCON vertelt je graag meer. Loop gerust eens langs in DE STEK voor een praatje of mail naar info@safcon.nl.

Mark Braams (Eigenaar)

Telefoonnummer: 050 2110851
Mail: mark@safcon.nl

Contact

Stuur ons een bericht!