Skip to content

Talentplaats & DE STEK

Talentplaats is een uitzendbureau waar talenten van flexwerkers centraal staan. Ze richten zich op de maakberoepen en daar past een inspirerende werkplek als DE STEK perfect bij. Niet alleen vanwege de historie van het pand als opleidingsplek, maar ook vanwege de filosofie achter het pand: samen werken aan de toekomst van Noord-Nederland.

Want dat is waar Talentplaats zo graag aan werkt: de toekomst van Noorderlingen. Het liefst samen met andere ondernemers die minstens zo enthousiast zijn als zij.

Talent als basis

Bij Talentplaats doen ze de dingen altijd net even anders. Een beetje Groningse eigenwijsheid! Het draait er namelijk niet zozeer om papiertjes, maar om mensen met potentie.

“Wij zijn steeds actief op zoek naar talent. Wanneer onze talentscouts talent op het oog hebben, starten we een test op. Dat kan met een theorietest, maar ook praktisch bij onze samenwerkingspartner Leerbouwen (ook gevestigd in DE STEK). We kijken wie we voor ons hebben en hoe iemand zijn of haar talent zou kunnen benutten én kan laten groeien.” – Gert Arends (Talentscout ondersteuner)

Duurzame inzetbaarheid

Ook als iemand al bij Talentplaats ingeschreven staat, blijft dat talent belangrijk. “Als een flexwerker via ons uitgezonden is, dan blijven wij aan talentontwikkeling doen. We bieden bijvoorbeeld veelvuldig scholing aan, zodat onze flexwerkers kunnen blijven groeien in hun talent. Doordat we ons zo focussen op talent, doet een CV er wat minder toe.

Het doel bij Talentplaats is altijd om flexwerkers voor langere tijd uit te zenden. Zo krijgen zij perspectief en kunnen ze op de lange termijn het verschil maken bij de verschillende opdrachtgevers.

Een nieuwe werkplek

“Wij zijn erg blij met onze nieuwe STEK vanaf januari 2021! Wees welkom om een kop koffie te drinken met één van onze talentscouts. Wie weet ontdekken we straks samen talent.”

Tot binnenkort!

Gert Arends

Telefoonnummer: 085 – 130 52 30
Mail: info@talentplaats.nl

Contact

Stuur ons een bericht!